tisdag 22 oktober 2013

Rådgivning

Idag hade vi hembesök av rådgivningstanten. Charlie blev vägd och har gått upp exakt 1 kg och väger nu 4760g :) hon frågade om amningen och sa att det är jätteovanligt att det går så smärtfritt med amningen, har inte haft ett enda sår eller nånting och det har hela tiden kommit tillräckligt, en natt hade jag feber och ena bröstet ömt alltså nån slags mjölkstockning men det lättade sen.

 visade navelsträngen och sa att vi är lite oroliga över den när den ennu sitter kvar och geggar ganska mycket, dessutom luktar det riktigt ruttet om den, hon sa att den ser helt normal ut och kan lukta sådär för den ruttnar ju men när hon farit ringde hon tillbax och hade då pratat med sin kollega och dom hade kommit fram till att den suttit fast ganska länge så imorgon ska vi till rådgivningen så tittar dom på den och kanske gör nånting åt den, hon pratade nånting om att bränna? 

Med famnvarande menade hon att han nog snart börjar villa fara omkring att dom blir nog inte i famnen för all framtid men att han tycks vara en sån som vill mysa lite extra, hon gav som tips att ha honom i bärselen så jag också får gjort nånting, då e bara problemet att han kräver ju ögonkontakt för det mästa men kan ju prova :)

Vi har funderat över om han faktist ler påriktigt och inte bara dedär stora pruttleendet hon tyckte också att det ser ut så.

Sådär annars pratade hon lite allmänt bara om att vi tycks ha det mysigt häroch att hon inte ens visste att dehär stället finns :D

2 kommentarer:

  1. Har ni ingen babysitter? Jag brukar ha den bredvid bordet å gunga på den med foten. Då får vi iaf äta. =)

    /Sarah

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joo de har vi no, om den e på golve går de absolut int, e den på borde går de en stund ibland men sen börjar han knysatill å vill ha uppmärksamhet å i famnen :p

      Radera