onsdag 24 juli 2013

Borgå

Nåja, dags att berätta vad vi gjorde i borgå, blir en kort sammanfattning :)
Måndag: vi reste till borgå med grase, åt lite och sov på soldäcket resten av resan, när vi kom till borgå var det sängen direkt efter lite kvällsmat.
Tisdag: vi var hela dagen hos marcus pappa och jag tittade igenom massor av babykläder och grejer med marcus mamma och syster medans marcus och hans pappa fixade nånting på marcus motorcykel, på kvällen blev det kakbakande.
Onsdag: först träffade vi vår gudotter och lite marcus släktingar sen hem en sväng och iväg på babyshower, kan skriva ett skilt inlägg om den. Sen en sväng på terass med några vänner men jag blev snabbt trött och lämnade marcus och terassa för sej själv.
Torsdag: bakade 2 kakor till sandras och filips kalas och så hade vi middag med min familj på kvällen, sen tog vi bilder på magen och skulle vi ha badat bastu? Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde.
Fredag: gamlastan med marcus mamma, vi gick i helt för härliga butiker och åt på fryysarinranta, gamla stan är nog så fin. Så hälsade vi på marcus mommo och sen var det sandras och filips kalas var vi var resten av kvällen.
Lördag: itis på lite shopping med mamma och på kvällen ut och äta för att fira en kompis och sen vidare till tirmoblues, sen var det dags för kvinnfolket att åka hem och sova medan karana for vidare till baren.
Söndag: hälsa på till marcus mamma en snabb sväng, till en kompis och ha "picknick" inomhus, till en kompis för att ta lite bilder på våra magar tillsammans, till marcus pappa för att packa in alla spjälsängar och grejer i bilen och sen och hämta lite för oss riktig kebab (som inte finns här på ön) och direkt i säng.
Söndag: väckning klo.4 och iväg mot åbo och båten för att sova i hytten hela resan.
Där va den resan, en riktit bra resa, första gången som vi fick en känsla av att man kanske nångång i framtiden skulle kunna flytta tillbax, kanske föratt vi denhär gången faktist hann ungås lite och inte bara träffa så många som möjligt. Har som vanligt varit slarvig med bilder så dehär e typ dom vi tog :p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar