måndag 14 november 2016

farsdag

Eftersom det bara är barnens pappa som är inom räckhåll blir det inte så mycky farsdagskaffen för vår del, istället blir det en familjedag, vi ringer självklart och grattar våra egna pappor men mer firande än det blir det inte.

Marcus blev endå lite firad, vi skulle iväg på jomppa och jag vet att han gärna sover så länge som möjligt så vi sjöng upp honom bara med paketen, Charlie hade gjort en lykta och ett kort på dagis och så hade vi gjort ett kort med barnen och köpt ettpar helge långkalsonger då de var det jag visste att han behöver. Moronmål blev sen helt vid borde alla som vanligt samtidigt som vi springer runt och klär på oss typ :D Så jomppa var papporna tränade gratis farsdagen till ära och sen till  maxinge var vi köpte största delen av julklapparna lite sådär extempore och så hade marcus ett presentkort som behövde användas. Veckohandla efter det och så hem och laga pizza, vet int när vi senast sku ha baka pizza så det var riktigt gott! Helt vanlig maletköttpizza och då en spenat tomat sallad till, charlie har fått någo för spenat, han tror väl att han ska få lika storamuskler som kipparikalle :D

Sen var vi ennu alla ut på kvällen, marcus böt till vinterringar på volvon, barnen grävde snö och jag bara njöt av den friska luften sittandes på ett fårskinn.

Vi börja bli lite hungriga i butiken så det blev mellanmål i bilen så vi skulle klara oss glada enda till pizzabordet, perfekt med sånhäna små ostar!

Jag fick också en grej från marcus presentkort, nämligen pannbandet på bilden som får värma mina öron :) Så glad man kan bli av små saker när man int på en tid kunnat köpa nånting extra åt sej själv :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar