fredag 27 februari 2015

mage

Denhär gången känner jag mej väldigt osäker med dehär att jag ska växa, känns nästan somom jag vill gömma magen just nu, men det är nog bara föratt man inte ennu kan vara säker på varför den är stor om man ser den, jag vet iallafall från förra gången att nu går det ju fort och snart har jag en mage att stolt visa upp, dendär härliga kulan som man vill att alla ska se!

Magen idag till vänster och magen med charlie i samma vecka.

Dom är väldigt olika form ser jag nu, eller så beror det på kameravinkeln men har faktist reagera själv denhär gången att det känns somatt den växer väldigt högt uppe, int alls där livmodern finns men det är väl livmodern som trycker upp resten av maginnehållet då, eller nånting. Inga byxor går iallafall på så det skulle kännas bekvämt iallafall och midjan har försvunnit. Det ska bli intressant att se hur jag börjar känna sparkar då moderkakan med charlie satt på bakväggen och nu har jag förstått att den är fram, ska ennu fråga dedär på ultran att fröstod jag nu rätt men det lär ju ska kännas mycket sämre då den är framme, lite synd men kännas lär det väl göra förr eller senare endå :)

Idag har jag haft en såndän trött lite halvt illamående dag som jag bara kännt mej grå och risig, en sån dag man bara borde sova bort, men det tycks gå precis från dag till dag som en bergådalbana denhär gången, ena dagen sol, nästa åska och den tredje orkan. Puust va ja längtar till augusti eller åtminståne tills mammaledigheten börjar och man kan börja sikta in sej på att SNART, Har lite samma känsla som med Charlie, man tänker sej graviditeten och den målas också upp som en härlig tid då man glänser, är lycklig, och går omkring med massor av energi och fixar inför de som komma skall fast verkligheten är ganska annorlunda, iallafall största delen av graviditeten, just nu känns det mer somatt kroppen håller på att sakta förfalla och brytas ner på samma gång som viljan att göra allt möjligt finns där. Vilken tur att belöningen av domhär 9 månaderna endå är den absolut bästa som finns och varge dag belönas jag ju av domdär förra 9 månaderna när jag får se på Charlie som far runt och bara skrattar och skrattar och sjunger umpa umpa! Nu ska de väl snart svänga helt och hållet och dendär orken till glädje också kommer, och sist och slutligen är det ju snart sommar och det är ju faktist på sommaren vår lilla prins eller prinsessa kommer <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar