fredag 13 februari 2015

Har egentligen inte tänkt så mycket på kompisar och så när det gäller Charlie före han nu började dagis. Eller hade iallafall inte kunnat tänka mej hur lycklig man blir över att han tycks vara omtyckt! Under inskolningen skulle ju speciellt dom större pojkarna lite visa vem som är större och starkare med att lite skuffas och så men på några dagar lugnade det endå ner sej och nu (vad jag iallafall har sett och hört) är han helt och hållet med i gruppen. En dag som jag förde honom till dagis kom det en pojke imot och gav en stoooor kram åt charlie och annars kommer alla imot glada och ropar heej charlie, här en dag hade ett av barnen sagt att charlie han är alltid glad. Man blir bara så glad och lugn som mamma av att veta att han kommit så bra in i gruppen och är omtyckt av dom andra barnen. Det att han så gärna vill till dagis och springer in så självsäkert med armen i vädret visar ju också att han faktist njuter av att få leka med kompisar. :)

En gammal bild på lillcharmören <3

Han kommer nog bli världens bästa storebror! Lära lillasyster/bror alla bus han vet och säkert också beskydda den lilla så gott han kan :) Kom idag på att vi borde ju hitta på nån storebrorspresent åt honom då han sen kommer och hälsa på beebin för första gången, men vi lär ska hinna köpa många såna fören det är dags ;)

1 kommentar:

  1. Håller med dig, de e så kiva när de är ett stort gäng poikar emot och bara väntar och spexar. :) nog ger dom där barnen bara så mycket åt varann!

    SvaraRadera