onsdag 25 februari 2015

A good day!

En riktigt bra dag har vi haft, förutom att högra höften gjort sej till känna igen, tycks vara sådär någon dag lite nu och då men mer och mer ofta.. Iallafall, Charlie har varit på bushumör och sprungit runt och busat hela dagen, vi har ätit gott, lagade köttbullar och potatismos med gräddsås till lunch och charlie bara lös upp när han såg moset, en stor favorit! Vi var ute en god stund också, lillherrn sprang presic och vilket håll han ville med en hiskeli fart! Så de var bara att springa efter, diket/bäcken är ju det intressantaste, vatten ju, dit sku han gärna hoppa i och oij vad roligt han kommer ha där ennu när han blir äldre, många gånger kommer han nog "pluta" där också.


Stegen som blivit och stå mot plommonträdet tycker han är rolig att klättra på, han kommer faktist både upp och ner nu, men högre än andra steget får han inte klättra ennu. :)

Vad är det med barn och vatten? :D

Ikväll var det vattengympa för mej och nu känner jag att jag äntligen kan börja ta i lite igen utan att det börjar krampa i magen eller att jag börjar må illa, skönt! I början blev jag riktigt rädd då det kändes som starka sammandragningar så fick ta det ganska lugnt, vet inte riktigt vad det berodde på att det tog så sjukt men nu känns det iallafall bra igen, och vattnet är ju så skönt då höften ömmar! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar