söndag 22 februari 2015

Bumbleride

Och vagnköp blev det ju! vi blev dessutom positivt överraskade angående priset, eftersom det stod ett pris på vagenen och ett på liggdelen trodde vi att dom kostar skillt men försäljaren tog bara betalt för priset på vagnen så dendär 149€ som skulle ha varit -50€ också fick vi räkna bort så tillslut lanadade kalaset på 270€, för det priset får man nu just en begagnad vagn, iallafall här på åland. 



Charlie fick provsitta den i butiken och såg ut att ha det riktigt bra där. Smidig verkar den också, fast det lär vara av dom större modellerna, men här på ön har vi nog rum att röra oss endå! Som jag tidigare sakt är hjulen av det viktigaste för mej, domhär är stora luftfyllda och fjädring har vagnen också så vi ska komma fram både här hemma och i stan oberoende av snö eller stenar. När den fälls ihop är den i ganska samma storlek som vår resekärra fast kortare och högre, den passar iallafall bra på bakbänken t.ex. om vi som idag har bakluckan full av hockeygrejer. Dehär är väl det viktigaste för oss.


När jag igår såg på internet fick jag uppfattningen att den liggdelen inte går att ha vänt mot sej själv, som ju nog är ett ganska stort minus, nu får jag den uppfattningen att den bara går att ha vänd mot sej, konstigt men positivt ju. Till skillnad från den charlie hade är denhär hög, det känns att man kommer ha babyn nära sej som faktist känns bra och tryggt fast det nog bara handlar om några cm men när babyn är så liten vill man ju ha den nära helatiden, mer ergonomiskt är det ju såklart också. själva liggdelen är ganska smal och lång vilket ger en känsla av att det kommer vara ganska trångt och mysigt för den lilla, som dom vill ha det.

Tror vi kommer vara jättenöjda med den, att fälla ihop den är VERKLIGEN enkelt och den är så lätt att man lätt tar i i "lyfthandtaget" och lyfter in den i bilen som vilken kass somhälst så vi kommer nog ha med den till butiksresor också, till skillnad som med charlie som vi nog aldrig haft vagnen utanför eckerö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar