måndag 2 mars 2015

såå nyfiken!

De är någo otroligt hur nyfiken jag är på om det är en flicka eller pojke i magen, ja vet ju redan att de kommer vara en perfekt liten varelse oberoende men nyfikenheten är enorm!

Gjorde idag ettpar test, ett med 15 påståenden eller myterom hur det är när man väntar vilkendera och där blev det flicka 12/pojke 3, enligt det kinesiska testet som man se ålder på mamman och månaden befruktningen skedde ska det vara en pojke. Tror int de minsta på såna test men de ärju lite roligt att göra endå. :)

Har ju redan en tid kunnat känna livmodern där nånstan under fläsket men nu känns den redan riktigt tydligt, det gör hela saken lite mer verklig faktist. Nu väntar jag bara så på domsär rörelserna!


Har int jus nu nån ork riktigt att tänka på bloggen, så blir nu lite sånhäna vardagliga tankar som på senaste tiden, men men, så är det bara :) Idag har jag faktist varit ledig och vilken skillnad på humöret då jag är ledig, att kunna ta det i sin egen takt och inte behöva ha dendär masken på som att man skulle ha ork att vara social och trevlig gör att tröttheten hålls någorlunda i styr och att få umgås med dendär lilla busungen som hittar på allt möjligt, just nu springer han runt och sejer kaka kaka kaka och letar, som tur duger en riskaka lika bra som kex som han nog egentligen menar med kaka. För övrigt så väntar jag på ett hm paket med kläder, vill ju ha nånting som inte är pyamasbyxor, allt som lite heller spänner vid nedre magen känns jätteobehaglit men just nu känns det som att åka in till butiken faktist sku ha vari ett enklare alternativ då det redan tagit en vecka, men, är man lat så..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar