måndag 24 februari 2014

tomt

De ha vari lite tomt här nu igen, har inte haft varken ork eller lust att blogga.. Igår blev jag dessutom flunssig, just som marcus blivit någorlunda av med sin, charlie står väl nästa på tur sen då fast hoppas int. Och vi som skulle ha haft så mycket inplanerat denhär veckan, party lite, babyträff, klapp och klang, rådgivning... Typiskt.. Ser endå på saken positivt och tror starkt på att vi imorgon vaknar snorfria! Fast tror inte det, jag som annars är ganska våga vägra värkmedicin tog 2st panadol igår föratt huvudvärken är någo olidlig... Kan man sjukskriva sej från att vara mammaledig annars? :D om marcus skulle få vara hemma med "sjuk mamma" det skulle vara nånting de!

Veckoslutet var endå riktigt lyckat, fast marcus på lördagen var flunssig så han nästan dog men somtur gick det över till kvällen då vi blev bjudna på 3 rätters middag som en av grannflickorna hade till skoluppgift, riktigt gott var det, tomatsoppa till förrätt, laxpizza, potatis/tonfisk pannkaka och sallad till varmrätt och chokladkaka till efterrätt. Så blev det bastu på det och sen hem och sova. Charlie somnade snällt i sin vagn"koppa" hos grannarna så vi kunde vara till lite över midnatt.

Söndagen gick i vilandets täcken, jag kände att huvudvärken började komma men trodde att jag bara hade syrebrist så vi for ut hela familjen och rädde upp lite på gården, syrebrist var det ju inte för sen kom kroppsverken och snuvan och ennu mer huvudverk... Blä.. Nu har vi iallafall början till en påskbrasa eller vad det nu än blir för en brasa. På kvällen hade vi det mysigt i soffan, som vanligt på söndagar :)

Charlie fick igår natt sova med oss, vet inte om jag gjorde ett stort misstag eller inte eftersom han nu igen ligger och gnäller i sin egen säng och tappar tutten och är lite rastlös men ville inte att han ska behöva ligga ensam om han är gnällig föratt han kanske också har flunssa påväg och kanske också har ont i kroppen. Annars skadar det ju inte att gnälla lite men finns det en klar orsak ska han int behöva.

Väldigt lyckad och vacker blid påmej men såhär fin var jag efter att ha badat monstret, vi försöker undvika det så gått det går nuförtiden för han tror ju att han kommit till simhallen och plaskar med hela kroppen så mycky han bara kan så vi har flera liter vatten utanför badkaret och sen blir han lessen föratt han måste upp ur badet så det blir bad en gång i veckan i simhallen och annars bara lite tvätt under kranen då det behövs, somtur blir nu inte en baby så smutsig heller att det skulle behövas badas flera gånger i veckan.

Och såhär trött var man på fredag kväll då det var sovdags :P Fast han somnade snällt endå :) Min fina pojke <3

Blev mycket allt möjligt här nu i samma inlägg :) får se när  jag nästa gång orkar sätta mej ner och skriva, har som sagt ingen lust just nu, väntar bara på våren och solen och blommorna, fast blommorna börjar ju komma upp och vårsolen har kommit fram så snart har vi nog våren här, hoppas hoppas! :)

5 kommentarer:

  1. Du skall njuta av nuet, babytiden går så Fort.

    SvaraRadera
  2. Vi brukar duscha Matilda ibland iställe för att bada, de går så mycke snabbare o hon har int någo imot de :) fast ni har ganska trångt me duschskåp så ni kanske int ryms att duscha me honom i famnen :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu ryms vi men de e no lite krotit, dessutom har vi ju fel på dendär värmeknappen så man kan int ställa värmen, fast nu sku de väl vara ganska passlit för honom...

      Radera