onsdag 5 februari 2014

lite ditt och datt

Dehär med att sova i egen säng gick ju bra första veckan exakt.. Nu har han fått för sej at vakna en gång i timmen.. tills jag ger upp och tar honom i vår säng och sova nångång 3 tiden.. Han sover bra tills vi kommer i säng där 12 tiden, sen börjar rumban, bara vi nu sku få köke klart så vi får fixat ett rum åt honom, kanske han sku sova bättre i eget rum utan oss som luktar mjölk och grejer.. Nåja, får bara fortsätta vara envis och lägga tillbax honom.. Ett problem med dehär är ju att sover han dåligt på natten sover han dåligt på dagen och blir gnällig.. Nåå, nu ska det väl snart vända igen.. :)

Idag var jag så trött efter att ha vaknat klo.1, 2, 2.30 och 3 tills jag tog honom i min säng och han väl vaknade klo. 6 och 9 att vi tog och lekte lite i sängen bara tills det var dags för morgondagssömnen och vi sov i en timme igen, sen upp så jag fick äta morgonmål och nu ska vi nog snart fara ut en stund föratt ladda lite energi :)

Skönt att slappa med mamma :)


Skratta måst man ju också lite :) han är nog en sån charmör, skrattar och skrattar :) <3

Annars så har han lärt sej nånting nytt, nämligen att sitta, lite potatissäckaktigt är det och han ska vara på lugnt men piggt humör föratt det ska lyckas men endå :)

En stund går det iallafall nästan upprätt..

Men så blir tårna lite för goda :)




4 kommentarer:

  1. Oj vad har blivit stor pojke o! O den där pyjamasen är söt! Vi har redan haft två muumin pyjamaser mommo har köpt åt honom men dom är båda små.

    Det där sovandet är nog något vi försöker få i skick här o. I två nätter har vi inte just sovit när det inte går o sova bredvid heller mera. Bara en famn som rör på sig tillräckligt snabbt är bra. Var till läkaren idag när han har haft snuva o feber o spydde ännu igår med tanke att han har öroninflammation. Nå det blev inte klart när läkaren var så dålig att fick inte undersökit honom ordentligt. Hon skrev då antibiotika när det var kanske inflammerad, men sade då att hon sku nog inte ge den kuren. Vad jag blev arg, när man inte vet vad man ska göra då. Så det blir privatläkaren till kvällen då. Det blev ju babysimmet o på paus tills eftergrsnsknikgen om sex veckor, så om det nu inte är heller en inflammation där så är det ju dummt o hålla sig så länge bort därifrån...

    Tänker nog nästa gången tacka nej till denna läkaren. Hade henne då i efterkontrollet efter förlåssningen o, o gick ju nostan gråtandevut därifrån o. :(

    Men ska nog fundera på unikoulu då han blir frisk först, så vi sku alla få sovit. Blev nog lite själv o fundera o om han sku sova bättre i eget rum, när han brukar o sova bra så länge tills vi kommer i sängen...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tycker jätte mycky om muminpyamasana! vi ha haft 2 tidigare som blivi små å nu fick vi denhär, just påassli form å när man får opp från bunten så man lätt kan byta blöja utan att ta av allt :) så e dom ju så mjuka å sköna :)

      De tycks ju vara nån rikit konsti läkare! Tur att ni far till en annan! kanske han sover dåligt pågrund av förkylningen också?

      Radera
    2. Förkylningen påvärker säkert, men han vaknar ju flera gånger i natten annars o. Nu har vi nog haft två bättre nätter igen. :)

      Kom just ihåg att vi har ju en muuminpyjamas o vänta i skåpet som jag köpte från loppis,den är bara stor ännu. En body har han nu ändå :). Tänkte att jag borde köpa ett hattivatti mjukdjur åt honom till halv års present när han försöker ta fast i hattivattirna som är i våra lakan. :D

      Radera
    3. okey :/ här ha vi haft bättre också nu när ja ha tisuvägra på nättena så ha han väl förstått att bara föratt han lite knyser får han int komma opp å äta :) så nu ha han äti en gång å sen kommi ti oss 5 tiden å sovi igen ti moron :)

      haha, han borde no absolut få en sån då! :P Dom e ju ganska passli form att krama å åt en liten :)

      Radera