tisdag 4 februari 2014

tjejkväll

Är riktigt ivrig! Vi har redan i flera månader försökt hitta ett veckoslut det skulle passa för alla med en liten tjejkväll men aldrig har det passat men NU har vi bestämt, på lördag blir det tjejkväll och dessutom var det lite prat om att har vi lust kanske det skulle bli utgång också. Har ju inte tidigare ens villa fara nånstans men nu när lusten kommit blir det ju perfekt! Ska bli roligt att komma ut och vara lite annat än bara mamma och "fru". Kommer nog att vara konstigt och kommer säkert ringa till marcus och fråga en gång i timmen hur det går, fast jag vet ju det kommer gå bra. :)

 Frågade marcus att är det nu okey att han är ensam med Charlie, att int tycker han väl det är dumt, fick iallafall till svar att "jag har ju också varit ute och du har blivit hemma och skött om honom, vaför sku de vara konstit andra vägen", såhär borde man ju tänka egentligen men alltid är det ju dom nyblivna mammorna som får konstiga blickar att är hon REDAN ute, borde inte hon vara hemma och ta hand om sitt barn?? Medan papporna hälst skall vara ute och fira redan som mamman och barnet ligger på bb. Nu kommer jag ju inte vara så redan ute, pojken är ju snart halvt år! :D Men ni förstår hur jag menar och menade inte bara i mitt fall utan alla andra också. Tycker faktist att det är riktigt bra att jag far bort lite emellan så han inte blir så mamis. :)

Nu vet jag då iallafall vad jag gör dom närmaste kvällarna, nämligen pumpar mjölk... Det känns igen somatt det håller på att ta slut så får bara pumpat ca.100ml åt gången, det ska ju räcka åt herrn också efter att jag pumpat.. Nåja, jag får väl pumpa så mycket det går och räcker det inte får han väl få lite esättning sen då, det har nog ingen härtills gått till skada av, bara han äter det, men månne int. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar