måndag 20 oktober 2014

Vi har ahft ett så roligt veckoslut men nu är vi nog alla lika trötta! En lugn minut har det inte funnits, på fredagen började jag med att städa huset medan marcus var på träningar och charlie hade somnat, nu är det samma kaos igen men va kan man...

På lördag var det först minisim, Charlie tycker det är så roligt att man blir så glad, han skrattar å sprattlar och har alla reflexer man ska ha, fångar bollar under vattnet och sträcker ut armarna då han ska dyka, min duktiga gosse :)
Efter simningen var det 1års kalas, födelsedagsbarnet var min kollegas flicka och charlies kompis, mamman är från filippinerna så vi fick vara med om ett lite annorlunda kalas, mat i MÄNGDER av ALLA sorter, jättegott, och mycky gäster. Kalaset var på en lokal så barnen hade gått om plats att leka med massor av ballonger och bollar och det tyckte nog alla åldrar var roligt!



På söndag började dagen med benny törnroos och mumintrollen konser, det var jättemycky människor och vi kom ganska sent så vi fick lite dåliga platser på sidan och flyttade oss sen längst bak så charlie fick sitta på axlarna men herrn dansade hejvilt och pekade på mumintrollen, sniff var nog endå favoriten!


Efter det var vi till ishallen några timmar så charlie fick lunch och marcus fick se på match, charlie var så trött att han satt länge och tittade på matchen helt stilla (vilket annars aldrig händer) och sen plötsligt bara slocknade han och låg där i famnen och sov. :)

Såhär såg det ut när jag kom hem idag.... suck... man såg inte vardagsrumsgolvet heller, nu ser man iallafall halva ren... Ska ikväll måla ena väggen i charlies rum så vi sen kan börja få hans grejer uppflyttade dit, måst bara köpa tapetklister på torsdag då vi ska till stan och sen ennu lägga golvet så får jag börja inreda! :) Sånhäna mindre renoveringar brukar vi ju faktist få klart när vi börjar. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar