torsdag 2 oktober 2014

Båtfärd

Till borgå har vi ju hunnit en sväng, Charlie börjar vara riktigt som hemma på båten ren. Han hittar till bollhav och charlie och ville viking känner varann redan. Ärligt talat trivs nog jag och marcus ganska bra i lekrummen också, domdär skyltarna om att föräldrarna vaktar barnen utanför bollhavet har vi inte sett (då det inte är massor av andra barn i bollhavet) så vi simmar på för fullt och charlie tycker att det är så roligt!

Familjen annorlunda. Kan int förklara med ord hur fin familj jag har, det finaste jag nånsin kommer åstadkomma, vi disskuterade idag med marcus hur det finns människor som lägger hela sina liv på karriär, vi lägger det på familj istället och jag kan garantera att det är det bästa beslutet, för vem är det som finns där då allt annat sviker, joo familjen, då lever man hellre lite fattig på pengar när man kan leva rik på kärlek!

charlie fick sin första egna portion på restaorang men han konstaterade helt klart att mammas mos är bättre.. Han åt väl kanske 3 skedar och köttbullarna spottade han ut...

I hytten hittas lampknapparna till först!

Charlie tycker så om ville viking, dom har sånhäna stunder på grase att barnen turvis får krama ville och ta bild med honom, medan vi väntade på vår tur gick charlies ben med fart, sen släppte jag iväg honom och han for med fart till ville, ville la sej ner på golvet med charlie och myste en god stund då charlie var den sista på tur. Han är nog en sån charmör vår charlie, folk tog bilder på honom och viking och pratade om att ta hem honom,  man undrar ju vem som tar bilder på andras ungar??

I hamnen på vägen hem.


Charlie börjar vara van med buffeen också, äter så duktigt av allt gott, så får han ju av sina favoriter också, frukt, gurka, russin, ost, plättar...

Mamma är också ganska så nöjd över våra champangefrukostar, vår lilla lyx i dom annars ganska oglamorösa resorna.

MUMS!

I lekrummet är det sån fart att vi blir suddiga!

Nu har vi börjat våga låta charlie rutcha ner själv, han skulle ju ha vågat för länge sen!


Bollhav är roooligt!


Tycker mamma också...

Rutchbanor är nog charlies nya favorit.

Bus!

Köra bil.


På amorella hade ville en lekstund med barnen i lekrummet, då han kom gick handirekt och tog upp charlie i famnen, somom dom skulle varit gamla bekanta, ja menar, man vet ju aldrig hur små barn reagerar och sku annars kanske vara lite försikti att int barne blir skrämt av en så stor katt, men vem vet kanske det var samma ville som nångong tidigare och kom ihåg att denhär killen är inte så blyg av sej :P Charlie undrade över villes nos och tunga.

Vår skatt <3

Spede spel med pappa.


kukkuu!

Charlie förstod sej inte ennu riktigt på dehär med domhär, han sku bara klättra ut ur hålen.. :D

Nuförtiden går resorna faktist riktigt snabbt fast dedär med att åka båt nog blivit förstört efter att man flyttat till holmen, tänk att man tidigare frivilligt farit på kryssingar! Nej fy usch!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar