tisdag 28 oktober 2014

helloween

Sa väl att jag skulle visa pumporna igårkväll men vem tror ni somnade med charlie och sov 15! timmar, nån som var lite trött tydligen... Nåja, nu får ni se dom. :) Fick också en kommentar på mitt önskeinlägg om pyssel och detaljer i hemmet och fick inspiration och dehär går ju under pysselrubriken.

Såhär såg det alltså ut, samma prinsip som potatisen, ta va du vill ha å lägg pengarna i lådan.

Den mindre av dom traditionella pumporna blev och se ut såhär, riktigt mysig där på trappan. gröpte ur den och skar bort skalet så det ennu finns kvar ett tunnt lager och inte blev ihåligt. Där bak hamnade jag göra ett hål för att ljuset skall få syre. Riktigt nöjd med tanke på att det är min första :) Den större ska ennu få någo motiv, bara jag hittar tid, som vanligt alltså.

3st prydnadspumpor kom också med, fina på brickan med blockljus.

Tänk vad helloween har ändrats på bara några år, det var inte längesen vi klädde ut oss och for ut på stan och festade, nu handlar det mäst om pumpor, int så mycky annat och skönt känns det...

Såhär har ju helloween faktist nångång sett ut...

Och såhär.

Visst var det ju roligt också, å kommer säkert bli pånytt men just nu uppskattar jag lugnet och får jag välja att göra vad som hälst en hel dag är jag hemma med familjen.

2 kommentarer:

  1. Jag var på Halloween party på lördag. Hela lokalen var fint pyntad och Lee Angel överraskningsgäst. :)

    SvaraRadera