torsdag 18 februari 2016

Veckan som gått

Måndag och tisdag var det dagis, egentligen onsdag också men jag kände redan på tisdag bara att näää-ä så meddelade på tisdag morgon att vi tar tidigt sportlov. Jag tycker ennu också att dagis gör bra för charlie och han trivs där, senast idag sa han att han har lessamt efter "flickorna som är lika stora som charlie"  men domdär mornarna är bara för nervslitande... Vi vaknar bra en timme före start och inga problem men sen ska int moronmåle ätas och klädena ska int på och de blir bara gnäll för att int charlie får göra i sin takt men gör han i sin takt är vi på dagis till lunch... Alissa får vi väcka och ta med i pyamas  och sen igen väcka för att ta med och hämta alltså är hon trött och gnällig på kvällarna, just nu känns det som att vi alla sku må bättre av att vara hemma och överväger starkt att charlie sku få vara hemma och att vi då kanske sku åka på familjecafe eller nånting iställe för att stilla hans kompisbehov.

Lite bilder från veckan:

Alissa ska undersöka allt hon int sku behöva, lådor, datorn, ledningar, papper allt sånt är så intressanta! Härligt när hon blir mera me och jag bara väntar tills barnen kan leka tisammans, man ser redan nu att dom kommer ha mycket roligt tillsammans, en hel del strider nog men de hör väl till de också och är bra social övning ;)

Onsdag morgon kom jag ner och fick syn på ett nytt vardagsrumsbord! Förut hade vi samma men dubbelt mindre och jag vet inte hur många gånger jag sakt att vi borde köpa denhär storleken då de lilla var så trångt. Nu hade allafall marcus chef tänkt bränna opp de så han räddade de och smugglade in de medan jag sov föratt överraska mej och överraskad blev ja minsann! De är svårt att överraska mej, ja brukar kunna smussla n mej på överraskningarna men nu lyckades han faktist! :)

Vi har tagit det ganska lugnt och gått mäst omkring i pyamas och myst, lekt och tittat på film, på onsdag såg vi 102 dalmatiner och barnen låg så fnt på lekmattan tisammans <3 snart växer ju alissa ikapp charlie! :D eftersom hon e flicka å han pojke kommer dom ju troligen nån gång i tidiga tonåren vara ganska lika till storleken, de ska bli roligt att se! :)

Charlies hår klippte vi också då de börja vara väldigt långt "nu e ja int mera en prinsessa nu e ja en prins" 

Och pappersätaren... Kort, papper, tidningar... De är de absolut roligaste och godaste! Kanske inte det bästa...

Igår var jag på tupperware party, börjar ju bara ha allt i katalogen :D och efter det förde jag hem barnen och åkte iväg och storhandlade, skönt att ha det överstökat, nästa vecka äter vi bland annat maletköttsoppa, broiler i cocosmjölk med lime, broilerwrap och fullkornslasagne. Har börjat fundera på att göra en soppa och en gröt i veckan för att få ner matkostnaderna men får se hur det går :)

Fredag idag och vi hoppade över feel it, hade en känsla av att det blir mycky trots idag (ja en bortförklarng eftersom jag bestämde det redan igår kväll) så det får bli lite hemmaträning ikväll istället, tänkte lägga upp nån slags cirkel och gå igenom hela kroppen och det är ju inte illa det heller. För övrigt ska jag väl försöka få lite städat inför veckoslutet, har under veckan tvättat såna mattor som går i tvättmaskin och halva soffan typ då de hönt 2 st "olyckor", nå rikit bra egentligen då överdragen endå behöver tvättas efter babytiden med lite pugel här och där.

Imorgon blir vi bjudna på 3 rätters middag och bastu då grannflickan har som skluppgift att göra en 3 rätters, vi ställer gärna upp på sånt! :D söndag är det både match för marcus och träningar för mej, tydligen har vi 2 timmar is men får se hur det känns, 1 1/2 timme som vi tidigare haft nån gång känns redan ganska länge men å andra sidan orkar man mer än man tror :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar