lördag 13 februari 2016

25 år

Hipp hipp hurraa för mej igår! 
Igår hade jag alltså födelsedag. Dehär med att ha födelseda som vuxen är ju faktist lite som en besvikelse varge gång, man har dendär lilla spänningen i kroppen hela dagen och sen inser man att det är ju faktist en dag bland alla andra, ingenting sådär speciellt händer de.. Att ordna någo kalas för mej själv är heller ingenting ja sku få någo ut av, isåfall är de väl nån annan som ska ordna de.

En kaka bakade jag endå, en som passar mej just nu nämligen en sockerfri smoothiekaka, hade aldrig gjort en förut men tänker nog göra flera gånger!  Nästa gång blir det iallafall mindre banan och mera bär och gelatin för nu blev den tydligt och smaka banan och när jag tog bort formen flöt kanterna ut lite, men man lär sej! Som botten hade jag fullkornsdigestive så att den var sockerfri var ju en liten lögn, men det var ju min födelsedaskaka! Annars går det säkert bra att göra nån slags nötbotten också, kan tänka mej att det är gott.


På dagen hade vi besök av famo som kom med den årliga tulpanbuketten som nästan har blivit en tradition, dessutom fick jag bakstycket till tröjan hon håller på att sticka åt mej :D ska till sommarn få en pippitröja i bommul som jag länge har velat ha, barnen skall också få pippitröjor så vi matchar :) har nog en snäll famo, det går väl ca.40 timmar till att sticka en tröja i vuxenstorlek om man är van stickare... Sku aldrig själv ha tålamod...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar