torsdag 15 oktober 2015

shopping

Igår när jag var och handlade allt till dopet passade jag på att prova lite kläder också då jag för en gång skull var bara jag i butiken och dessutom visste vad jag ville ha, nämligen kragskjorta och tröja. Hittade en hel outfit faktist när jag i lugn och ro fick prova och som jag trodde att jag ville att skjortan sku sticka ut nere och inte ha krage blev de int, iställe sticker kragen ut och tröjan är av lite längre modell, de visa sej se snyggare ut på mej. Ettpar marinblå jeggins med söm fram blev det också.

Ja trivs rktit bra såhär faktist fast de int e någo ja förut gått i. Funderar på att ennu köpa samma modeller i andra färger lixom en omsättning till, isåfall sku ja ha ganska många olika varianter.


Tänk att ja ha blivi sån som trivs bäst utan mejk, visst e de kiva att nångong lite lägga någo färg i ansikte men bekvämast e ja helt utan någo, hade en tid som ja int ville gå nånstans utan mejk, iåförsej va de i högstadie å ja hadd så atopisk hy så int så underlit..

Fick härliga bilder på barnen idag, kanske int kvalitesmässit bra bilder men dom ser så glada ut av varann, just nu är vi i en sån fas att barnen blir blada då dom ser varann, dedär allra första chocken är över och storabror har nu godkännt lillasyster och delar tilomed me sej av sin egen tutt om hon gråter <3

3 kommentarer:

 1. Så söta ungar! Å den där klädseln e super snygg!! Jag mjuknade också för den när A har använt de där outfitten till jobbet :D ps snygg matta ;) ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. joo de e ju ganska unisex, dom råka ha nu på hm skjortor för 14,90, stretch å rikit redit tyg int någo tunnt genomskilnit :) hehe, mammas å pappas men den e ju no de :P

   Radera
 2. Hejsan, skulle du vilja prova ett kost- och träningprogram som heter C9?
  Säkert har du hört kritik om C9 på andra bloggar tidigare, men de har tyvärr inte själv provat på den. För det mesta kommer kritiken från då de som säljer C9 ibland fokuserar mera på viktminskningen än på välmåendet och kickstarten som C9 ger, som är den viktigaste faktorn!

  C9 är en kickstart för hälsa och träning,
  det är ett strikt träning- och kostprogram som gör dig mera hälso- och träningsmedveten på 9 DAGAR! Denna kickstart kommer ge dig vad du behöver, både psykiskt och fysiskt. Du får alla näringsämnen som du behöver och forever livings aloe vera kommer få huvudrollen i detta program och det finns en orsak varför, för den ger resultat inifrån ut, även kallad magens bästa vän. C9 kommer rena magen från plack och slagg som bildats i tarmen under flertals år och gör din mage bättre i skick!

  Du kan klicka in på min blogg och under kategorin C9 kan du läsa mera om det och börja gärna nerifrån upp! :)
  Om du är intresserad, skicka gärna ett mail till isabelbjon@gmail.com!
  MVH Isabel Bjon

  SvaraRadera