torsdag 1 oktober 2015

resa

Imorgon åker jag och barnen iväg till borgå, där kommer vi vara 2 veckor före marcus sen kommer till dop och kalas. Måst nog erkänna att ja är lite spänd över hur jag ska klara mej med båda barnen "ensam" men nu ska de väl gå bra. Å ena sidan kommer jag ju ha mer hjälp då det finns mommor å famor å mofor å folk runt som gärna är med barnen men å andra sidan är ju jag då ensam med huvuansvaret, fast jag ju nog annars också är hela dagarna och hälften av kvällarna i huvudansvar, men jaa, ni förstår säkert :)

Vi har iallafall helt rätt taiming på vår resa, redan på söndag är det the loppis, de stora barnloppise med ca.200 försäljare, dit tar jag nog int med charlie utan han får umgås med mofa sålänge!
Veckan efter det är det höstmarknad och charlie får uppleva sin första "krims krams marknad",  har allti tyckt att de e rolit med marknad så de ska bli rolit och barnen (eller åtminståne charlie) måst ju få en ballong!
Har dessutom bestämt mej för att ta med av charlies gamla kläder och mina gravidkläder för att sälja på loppis då borden är så mycket billigare där än här.
Sista veckoslutet är det ju dop och kalas och till det ska det ju fixas en hel del.
Därimellan ska vi bara njuta och ha det roligt, muminparken väntar charlie på och så har jag lovat att vi nån kväll lämnar lillasyster hemma och far bara jag och charlie till simmhallen (måste komma ihåg att gräva fram mjökpumpen!) Sen ska vi försöka ta det lugnt, umgås mycket med dom bästa vännerna utan stress!

Jag hoppas att resan blir så gått som trotsfri och tror faktist denhär lilla pausen från vardagen gör gått åt oss alla, charlie får uppmärksamhet och program, marcus får lite egen tid och vila upp sej (lugn och ro att renovera kanske? ;) ), alissa får lära känna mor och farföräldrar och jag får träffa vännerna. Får se om jag är helt utbränd efter dehär? ;D

En annan borgåresa, denhär gången blir det nattbåten så bara lite springande där på morgonen, planen är att direkt och sova, äta moronmål i hytten, en sväng till taxfreen och ner till bilen. Kläderna vi ska ha nästa dag på redan på kvällen, tänderna färdigborstade och sova nakupelle allt för att minska på grejer att bära. Alissa får vara i bärsele och charlie gåendes för huuur ska jag få bärt en vagn och 2små barn samtidigt på trånga bildäck. De ska nog gå bra dehär me lite planering! :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar