lördag 24 oktober 2015

hemmadag med familjen

Idag har vi haft en hemmadag med familjen, när vi vaknade var jag arg som ett bi, hade drömt nånting jag nu glömt och var bara såå trött så kastade typ ner marcus och charlie i nackskinnet, nå int rikit, men nästan! Själv gömd ja mej under täcke me alissa och sov vidare till 11.30, vaknade med sjuk hals, huvuvärk och sjuka ben, marcus ha sen haft samma hela dagen så är nog stolt över att vi endå lyckats göra dagen till en mysig familjedag.

trappan fick sin höstfixning egentligen ren igår. Älskar ljung, det är nånting speciellt och nordiskt med den. Charlie har valt den rosa och jag den vita.

Efter dagsvilan for vi ut och kratta, tänkte försöka få bort en del ren i höst så de int blir en likadan vår nästa år som iår= all ledig tid gick åt till att kratta.

Till skillnad från storebror trivs denhär tösen galant att sova i vagnen, vi var nog ute närmare 3 timmar och hon bara sov.


Bild of the year!

Åka skottkärra e toppen toppen!

Ta nu en bild på mej å så man sir att ja å vari med fick ja seja när vi sku gå in! :D

Och vacker som vanligt blev ja ju! Svettig och ennu mer sjuk i kroppen efter allt krattande.

När vi kom in gjorde vi veckoslutsgott till mat, bea burgare modell EXTRASTOR!

För läggdags blev det ennu lite "pluppande" 

Nu är ljusen tända, tidningarna jag ligger efter med framtagna och pepsi maxen i glaset, tänkte seja att alla andra sover men nu kom den största ner och somtur har inte han nån blöja som ska bytas eller mage som ska mättas! :)


Imorgon hoppas jag på att vi är lite piggare och får det sista av packningen uppackad och lite krattat igen! :)

En lugn och skön lördagkväll åt er alla! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar