söndag 11 oktober 2015

fananamma

märker att ja int riktit kommer igång med träning och äta rätt och att jag nog behöver en liten piska, passligt till att jag insåg det ploppade det upp på fananammas facebooksida att dom startar en ny kom igång grupp 26.10, funderade, tyckte det var lite dyrt, funderade lite till, fick lite spons och bestämde mej att är det där det hänger att få en bra hälsa så lönar det sej!

Så nu är jag anmäld, 16 dagar till start, får nog mjukstarta lite och verkligen försöka ta mej i nackskinnet nu före så det inte blir en sån chock sen.

6 veckor handlar det om och går ut på att en gång i veckan träffas i grupp, halva tiden jumppar vi och halva tiden pratas det kost, motion, mål, motivation. vet inte om man får ett kostshema eller om det bara är riktlinjer men annars går jag nog enligt jutta shemat då bara om det bara är allmänna råd och riktlinjer. Dessutom får man fritt gå på gruppträning dom 6 veckorna. 220€ kostar ett sånhänt paket så det gäller ju nog att gå på gruppträningarna men det finns också ett bra utbud, timmar man får ha med barn som är riktade till nyförlösta, vattenjumppa, "familjejumppa", jumppa i simhallens värme, tyngre muskeljumppa, dansinspirerat, lite allt möjligt intressant. tiden är för oss lite tokig men som tur är marcus snäll och lovade domhär veckorna pussla med jobbet så han kommer halv timme tidigare hem på måndagar och vara sen lite längre nån annan dag, allt går om man samarbetar och vill.

redan bara facebooksidan är bra tycker jag, dagligen kommer det upp motivationsbilder, texter och tips på mat. Den kan man följa fast man inte skulle gå på fananamma! Domhär bilderna är därifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar