söndag 28 juni 2015

vips så va de över

Ett veckoslut som gått supersnabbt är snart slut. Igår var vi som sakt till sverige en sväng, tog det bara lugnt, ingen stress, shoppade lite smått som ett nytt täcke åt charlie, shampon, tvättmedel och sånt som är billigare där. Vi var in till inter sport och tittade på cyklar vilket charlie nog tyckte var resans höjdpunkt. Hade lovat nån sak åt charlie och inne på jysk hittade han en rolig grod vattenflaska så nu går han och sörplar vatten ur sugröret och är så nöjd! :) Ett bevis på att en favoritgrej inte behöver vara nånting stort och dyrt utan en vattenflaska för 25kr kan man få mycket glädje av.

På moronmålet var han så duktig och åt mängder av allt möjligt, han fick riktigt beröm av både bordsgrannarna och tanterna i bordet brevid,

Idag hade vi ju bestämt med ettpar kompisar att vi kanske skulle grilla, dom fick iallafall förhinder så vi bestämde med en annan familj för grillning, som också dom fick förhinder i sista minut, eller typ när dom sku ha varit här redan... Nåja, lite beskt kändes det ju att sitta här vi 3 med en hel pavlova men å andra sidan riktigt skönt med en lugn familjekväll. Marcus konstaterade när han smakat på kakan att vilken tur att ingen kom för nu får jag äta hur mycky ja vill, den blev lyckad alltså :P Funderar på att göra såna som doptårtår. Det är marängbotten lite format som en skål, chokladsås vispgrädde blandat med lite philadelfia, krossad daim och massor av bär, måst nog göra den flera gånger i sommar ennu!

Nu skall jag natta charlie och sen väntar en kväll med marucs, och kanske en till bit kaka :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar