lördag 2 maj 2015

mera familjetid

Att bara vara hemma denhär ledigheten var nog det bästa beslutet på länge! Vi har haft det så skönt idag igen, bara varit, fixat lite smått och sovit tupplur alla i en enda hög.

Cyklarn

Somom int blåtiran räckte lyckades han dra ner en kaffekopp i huvet på sej så han fick en bula och blåmärke i pannan, snart vågar vi ju int visa upp pojken mer så blå som han e! Blir väl anmälda ti socialen ennu! :D Lingonen som vi tog från frysen för att ha på bulan ville han iallafall hellre äta, han åt säkert över en dl frusna lingon, huh så surt men han tyckt de va gota!

På eftermiddagen blev det annat gota, varm kakao och kex på trappan som pausgott mellan kottplockning och klätterros plantering. Plockade säkert 40 liter kottar och de sku säkert finnas lika mycky till att plocka!

Charlie tyckte det var jättegott med kex och varm kakao.

Tror det var första gången han drack kakao, om dom då inte gör det på dagis förståss :)

"pappa hoppa!"

Före vi for hem och sova kom det nånting jätteintressant till grannen, en MOPO! Åkgräsklipparen som grannen körde med idag var också ortoligt intressant, charlie stod vid staketet och ropade ami ami (=sami) i säkert en kvart.

Imorgon ska vi till famo och så handla, ett matbord ska vi också och titta på ifall det är som vi tänkt, är det det blir det nog köp, exakt sånt som jag skrev om tidigare är det, från 60-talet med pinnstolar, ska passa på att fråga om dom vet om något 8-10 personers också, Dehär är ett 4-6 personers som skulle passa i tackarummet som vardagsmatbord då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar