söndag 3 augusti 2014

veckoslut i geta

På fredagen åkte vi iväg till geta till famo, där blev vi i två nätter föratt vara lite sällskap, mamma och pappa är också där nu så vi fick umgås med dom också.

Får väl varna för 37st bilder, valde av 400 bilder, vi har visst provat flitigt :P


Famos hus, som barn har jag tillbringat många somrar här på gården, varit med och spikat och troligen retat gallfeber på fafa med att vara i vägen både på verandan och balkongen. :)

Filip påväg till gästloftet.


Famos butik

På stranden finns ett stort båhus och en stor brygga.

En av dom 3 st båtarna i båthuset, det är så fint och lugnt där nere!

Utsikt från bryggan.



Famo är en riktig trägårdsmänniska och det är henne jag frågar om jag behöver råd om buskar, bär och blommor. Vi har pratat lite om att i höst bygga lite nya odlingsbänkar både åt henne och oss.




På fredag och lördag tog i till vara 15 liter svarta vinbär varav jag saftade 10 liter, hade tänkt fortsätta idag men vi fick vakna till ett åsk och regnväder.


Charlie tyckte att äpplena var intressanta!



På kvällen blev det att elda strandbastun igen, mamma och famo fick denhär gången vara Charlievakt som sov hela bastantiden. Vi satt en god stund ute på endan av bryggan och njöt av chips, kall dricka och utsikten.



Charlies nya stora favorit är svarta vinbär, han åt nog närmare en liter under domhär 3 dagarna... Han satt och peka mot busken när det var slut på bären. Hur bra för en liten mage det är vet jag inte men lät honom äta. Undrar hur vanligt det är att barn gillar vinbär? Hallonen var inte alls lika populära. 

fast visst blev han ju glad när famo plockat lite hallon åt honom också!


Abbey hunden var också på plats, skulle ta en bild men hon lade bara sej på rygg eller visa rumpan, tislut fick mamma sätta henne och stå åt mej.

En så lyckad bild på famo :)

I mofas famn är det bra att vara :)

Och tillslut en liten blandad kompott:



Om vi förut tagit mycky bilder på herrn blir det ju att ta nu iallafall.. min blåögda lilla prins som lyser upp alla som ser honom <3

Och min andra prins :) som alltid finns där för mej :)

Troligen favoritbilden av alla :)

Dehär locket hittar han alltid!

han har fått någo nytt med att han ska prata så det ser ut att han har en het potatis i munnen :P

<3

Solglasögona va sen så myky roliga! ;P

Kukkuu!


Där va dom bildena. Bilderna ser så glada ut men självklart var det ju sorgligheter också, på måndag åker mamma och pappa och filip hem så innkommande vecka ska vi nog också tillbringa lite tid hos famo och hjälpa till och vara sällskap och på fredag anländer hela tjocka släkten från både danmark och olika delar av fastlandet, på lördag blir det begravning så den planerade vi ju lite också under veckoslutet, min uppgift blir att baka lite, marcus har fått äran att bära kistan. 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar