söndag 10 augusti 2014

:)

Då var de färdigt kräftskivat för denhär gången, sist och slutligen blev vi bara 4 st men lika roligt om inte roligare hade vi för det, lite besök av mamma, pappa, filip och sandra en lite längre stund hade vi också, när vi ätit klart stacka alla turvis in näsan och undrade om det finns nånting gott kvar. :P Maten vi hade var super och mätta blev vi! Lite snapsat blev det också och några sånger fick pappa komma och lära ut. Ett dopp tog vi också och efter det vara alla så trötta att det bara blev lite jou nou e ja yolo ja nou sjungande eller hur den nu sen heter. I korthet en  super kväll och jag vet nog inte när jag skrattat så mycket senast!

Charlie fick sova med mommo/mamma och det hade gått riktigt bra, tänderna har han som bråkar ennu också så en suppo måste han få men annars var han nöjd och hade vaknat med ett solsken på läpparna.

Det såg så mysigt ut när man tittade utifrån in i lusthuset, men inte fick man ju de på bild riktigt int.. Inne var det förståss också mysigt och en skön passlig värme när det började bli svalt ute och vi kunde tända alla ljus.

Vet inte om dom andra vill synnas här så ni får se värparet bara, charlie sitter i kärran där bak också och väntar på mommo, dom var till stranden så charlie fick plaska lite före sängdags.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar