fredag 29 augusti 2014

liten stress

Ligger i soffan och är trött och väntar på att marcus skall komma hem från jobb, fast snart ger jag nog upp och kryper under täcket, vet inte riktigt varför jag är så trött heeela tiden, eller joo, när jag nu försöker äta hälsosammare har det blivit till att jag hoppar över massor av mål och så är jag rastlös på kvällen och kommer för sent i säng när jag bara är sugen på att äta upp hela köket... Att de ska vara så svårt att äta.. Funderar över att börja äta morgongröt igen, det mådde jag verkligen bra av, en bra start på dagen lixom, men att orka koka den när man har en otålig filur brevid sej... Trötteheten ger ju dessutom dåligt samvete över att jag kanske inte orkar leka med Charlie på samma sätt, nog för att jag idag också tillbringat ca.4 timmar på golvet, lekt med bilar och klossar och tittat i böcker men bara känslan av att tänka att sku int klo. snart kunna vara 7 så vi kan göra kvällssysslorna och gå i säng ger skuldkänslor. Ska absolut skärpa mej med maten så han får en lite piggare och gladare mamma!

På sönadag natt åker vi iväg till borgå, ska bli skönt att inte behöva, diska städa och ta hand om hemmet, så ska jag ju få baka myyycky viket e roligt, så åker vi ju på natten också så vi får sova hela resan och är framme på morgon vilket är ganska skönt. Lite stress har jag endå börjat få, imorgon går dagen åt till minisim och resten av dagen till att hjälpa famo att bränna ris från gården och gräva ner några blommor, till kvällen kommer vi hem och då ska man väl sova, sen har vi en dag på oss att städa, packa, lakanen sku få bytas och jaa.. fixa allt så huset är i sånt skick man vill komma hem till..


Tänk att man redan glömt hur varmt vi hade det för bara nån vecka sedan, nu är det full höst och luftvärmepumpen jobbar.

nej om man sku fara å si ut såhär nu.. Va ja blivi tråki med bilderna igen, bara gamla.. men kanske de snart blir bättre igen :)

5 kommentarer:

  1. Vet du ja hade samma problem med grötlagning,
    men sen börja ja laga gröt i mikron på morgonen!
    Ja vet att de låter lite äckligt o man tänker sig att de int sku smaka lika bra, men de tycker jag faktiskt att de gör.
    Om du dessutom lämnar gröten en stund in i mikron och låter den dra sig efter att den ha kokat färdigt så blir de ännu bättre.:)
    Ha en bra dag, vi ses på fredagen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. tack för tipset! måst prova de! :) Ja kokar ju endå åt charlie så ja väntar bara att han ska få vanli så behöver de int vara olika, för nu e ju hans utan salt å på modersmjölksersättning, de om någo låter äcklit :P men ska prova i mikron! :) desamma! ska bli rolit att ses :)

      Radera
  2. Matilda äter helt vanlig gröt, int någå babygrötar, oftast havregrynsgröt men också andra sorter, o gjort på vatten :) kokar ja på spisen blir de också åt mig själv men ja tycker int om saltlös gröt så ja lagar hällre varsin portion åt oss i mikron, inga problem :) o medan gröten svalnar brukar vi sköta morontvätten :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. De e no vanli havregrynsgröt ja kokar åt Charlie å men när han int ha drucki mjölk så ha ja ju måsta få i den via gröten då :) fast int vill ja heller ha vattengröt :D men kanske de blir mikrogröt då tills vi nu snart börjar ge vanli mjölk :)

      Radera
    2. Du kan laga din egen mikrogröt på mjölk också :)

      Radera