fredag 22 augusti 2014

mums

Stillar kvällens lite halvdåliga humör med en stooor varm kakao med mycky grädde och strössel, mums mums. Läggerpå tv:n och hoppas på att de ska blimörkt snart så man int ser allt som borde städas.. Diskmaskinen läcker så disken måst diskas förhand och de e nånting jag INTE gillar, är endå stålt över att jag bitit ihop och skött den ganska bra och glad över att Marcus märkte det i tid så bara sockeln och skyddsplastet hunnit mögla.. Telefonen blev svart idag men somtur vaknade den till liv igen... Charlie har varit jättetrött och gnällig p.g.a. tänderna, en sprack ut idag igen så nu ät det bara 4 st. av 6 som är på gång, önskar att dom nu snabbt sku spricka ut så han sku få slippa allt sjukt. Nåja.. Hoppas veckoslutet blir bättre... Får ju hem marcus iallafall ikväll och det är väntat :) <3



4 kommentarer:

  1. Du ska ändå vara nöjd att du haft en diskmaskin ;) Här var vi nu ha bott i över ett år finns de ingen diskmaskin så man e lite tvungen att diska för hand :P eller visst har vi diskmaskin, men den sku måsta kopplas, å våra hyresvärdar ha int ännu heller gjort nånting åt den saken :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hadd int heller när vi flytta men de va de första vi köppt! Nervena sku fara utan :p ja vet int vem du e men de borde väl int vara någo större problem att koppla den? Vi gjord de själv å länge to de int, i bruksanvisningana sto de dessutom tydlit vill ja minnas :)

      Radera
    2. Nå i de här gamla huse så sku man måsta fixa ganska mycke för att koppla den tror ja, för just nu räcks int någo slangar ti kranen eller någo :P men bara man diskar varje dag lite så e de int så paha, man överlever nog :)

      Radera
    3. okey :) varge dag måst man absolut diska joo! vi brukar annars ha 1-2 maskiner disk ti dan så de sku bli ganska stora högar annars ;)

      Radera