söndag 3 augusti 2014

olympus pen mini

På fredag kom vår nya kamera, har aldrig ägt en egen kamera utan ärvt mammas eller använt telefonens så nu känns det riktigt lyx, vi ville ha en som tar fina bra bilder som en systemkamera men inte är så stor som en systemkamera så vi beslöt oss för en mini system, alltså en systemkamera i liten förpackning, man kan byta objektiv på den och den har en ulkoinen blix, va de nu heter på svenska men alltså du klickar fast blixten när du vill använda den, den är alltså skild. 

Härtills vad vi provat den har vi varit nöjda, den är riktigt bra och stadig i handen fast den är liten och ett stort + är att man kan focusera vart man vill på bilden genom att trycka på bilden, alltså har den kosketusnäyttö.

Självklart har vi ennu mycket att lära oss med den med allt vad man kan ställa in men det är väl bara att prova sej fram :)

Vi valde den vita. I nästa inlägg finns bilder tagna med den.

2 kommentarer:

  1. en sån sku ja också kunna ha :) tror de blir nån liknande sen när mina nuvarande kameror säger upp kontrakte :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. vi e no nöjda :) marcus läst igenom bloggar som gör resensioner på kameror å kom fram till att denhär ska de vara om de ska vara en liten, själv sku ja no ha beställt första bästa men vi får nu hoppas då att de e den bästa bara vi ha lärt oss att använda den :P

      Radera