onsdag 11 juni 2014

förmiddag på stan

Idag efter frukost åkte vi direkt iväg till stan med herrn, vi tänkte kolla lite rea och så. När vi klo.9 var i stan insåg jag att allt öppnar 10.. Kiva.. Nåå vi fick endå konstigt bra en timme att gå och fick sen gå igenom butikerna, snabbt, herrn var inte på butikshumör, interoligt att sitta stilla så han hoilade största delen av tiden.. Enpaus tog vi för att leka lite på maxinges lekplats, den tycker Charlie om, fiskarna tittade vi också på och dom var såå fina att vi skrattade högt och ljudligt :) När vi var färdiga blev det lunch med Marcus på simhallens thaiställe, mums :) Tyvärr hade herrn inte nu heller tid att sitta stilla och hoilade igenom lunchen.. Tror han var trött för när vi kom hem klo.12 sjönk hans lunch utan minsta pip och så sov han till 16! Vet till nästa gång att jag inte ska anta att han sover hela vägen i bilen och klarar sejpå det, så var det förut men nu sitter han och pratar och leker i bilen istället för att sova.

Suddigt suddigt, tycker att telefonens kamera bara blir sämre och sämre...
Såhär såg iallafall jag ut idag i hettan, klänningen jag levde i förra sommaren, konstig känsla när den bara hänger löst, förra året var den ju spänd och uppfylld av en stor mage.. Nästan så den inte passar mer men den är ju så skön!

Schoppat blev det inga mängder, bra för plånboken förståss. Med en herreman som inte är nöjd kan man inte riktigt se så mycky.. men en body och höstjacka i nästa storlek fick han.


Har länge tyckt att han sku behöva någo nytt i leksakslådan då allt känns så baby och nu fick han en sånhän och den var pop. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar