lördag 7 juni 2014

dagens

Denhär veckan tar aldrig slut känns det som, troligen föratt marcus jobbat över och jobbar ennu hela veckoslutet, de blir lixom lite långtråkigt för oss, speciellt då vi försökt ta det lugnt när förra veckan var på språng. Någo cykling har de heller int blivi ennu då vi varit och är ennu också lite efter i trägården, massor som borde sås och rensas ennu också.. får se om vi hinner få nån skörd alls när vi varit så sena med allt, varken gurkorna eller sqaschen är inte ennu heller i marken.. Nåja.. De hinner om de hinner.. de finns ju i butiken också men det känns så bra att få maten från eget land.

Två stycken subbiga outfitsbilder på mej..

Charlie var inte heller riktigt på humör får att bli fotad, direkt ska det svängas huve bort då man försöker ta en bild.. :D

Mitt lördagsgodis :) mums mums! Väntar bara på att dom inhemska gubbarna skall bli i rimlig prisklass så det blir lite godare, men jobisar är ju nog alltid gott :)

Imorgon tar vi en sväng till geta och hälsa på famo och fafa och kusinerna som är där över sommarn, marcus kommer vara borta hela dagen igen, först jobb sen postroddsövning så tänkte att nu måste vi komma bort lite vi också så vi inte växer fast i golvet!

1 kommentar:

  1. Så fin klänning du har. Charlie passar ju fint i sin sommardräkt. :)

    SvaraRadera