tisdag 8 april 2014

loppistant

att gå på loppis är ju bara så roligt, man vet aldrig vad man kan fynda och för hur låga priser. Sen finns det ju vad som hälst, både på gått och ont, det mästa är ju bar fula saker men så finns domdärfyndena där bland allt skräp, det är nog det som är charmen med det hela. Sen så är det ju bra på alla sätt med loppis också, återanvändning och ekonomiskt.

Sånt jag gärna köper från loppis just nu är saker som annars är ganska dyra men som på loppis är billigt men inte slitet, alternativt riktigt gamla saker som man får se slitaget på som möbler eller kärl.

Barnkläder hade jag tänkt att det kommer jag köpa mycket från loppis men det har inte blivit så mycket, dom är ofta ganska urtvättade och tråkiga sen t.ex. haalare, skor och såna plagg som är svindyra nya men som man kan få för en jätteliten peng fast dom ser ut som nya köper jag gärna från loppis, skulle nog aldrig köpa en haalare ny för över 100 lappen typ när man kan få som nya från loppis för en tia. Leksaker kan man också hitta väldigt bra på loppis.

Det är så roligt att det har blivit mer popp med loppis också, det är inte nånting äckligt som det var för ennu några år sen utan alla går på loppis, så rika som fattiga och alla åldrar.

Dagens hiss är absolut LOPPIS! :)

Längtar till sommarens loppisar! Tycker en av dom bästa sakerna på sommaren är att sätta sej i bilen och jaga loppiskyltar längs med vägarna, superroligt! :) Ibland fyndar man ibland kommer man bara till ladugårdar fulla med skräp och man vet aldrig hurdana personligheter man träffar på för om det är nånstans det finns blandade personligheter är det på loppisar!

4 kommentarer:

  1. Ja väntar lite att vi ska gå på loppisar när vi kommer ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. hoppas någo e opp bara :P men nu ska vi vel någo hitta :)

      Radera
  2. Yes! Då får vi göra mer än plocka svamp! Dethär med loppis tycker ju jag också om :) // sofia s

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter riktit riktit bra! Vi får ta loppisrunda i sommar då! :)

      Radera