onsdag 18 december 2013

rådgivning

Idag var det rådgivningsdag, 6100g 62,5cm blev måtten. Annars var allt bra men hon tyckte att huvet växt lite väl lite, om det inte växt mer nästa gång vill hon att en läkare ska ta en titt på honom sä man blir ju lite orolig såklart, tror ju inte det är nånting men men.. Mamma som man är...

Charlie var så glad och passade på att charma lite extra med att skratta, när hon skulle prova om han lyfter huvet när han är på mage lyft han lite och låg sen platt :D så nu har vi order att öva att vara på mage... Huvusaken är väl att jag vet att han är duktig på det och vi övar ju endå på det men just typiskt :p benen vek han också bara ihop när hon satt honom och stå så han tyckte nog bara inte att det var passligt med jumppa just då :p

Vi pratade om att börja med riktig mat när han blir 4 mån och jag sa att han är ju så liten tycker jag och hon menade att det är ingen panik, räcker mjölken bra rekommenderar man att helamma till 6 mån så det är ingen panik med smakproven, skönt, får bara hoppas att mjölken räcker, men det ska den väl  :)

4 kommentarer:

  1. Bebisar o småbarn passar nog int så bra ti min uppgift men nog kan jag ju annars ta bilder på honom :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oket :) vi kan ju du hur du hinner :)

      Radera
  2. Förstår inte riktigt med det där riktiga maten när de nu tycker man borde börja med den. Vid tre månader sade rådgivningstanten att vid 4 månaders rådgivning ser vi med läkaren när vi sku kunna börja med maten. Vid 4 månaders rådgivning fråga de om vi har börjat o med samma att det behövs inte börja ännu när han har växit så bra. Så berätta hon ännu hur vi ska börja med en sak på gången osv. on vi tänker börja före fem månaders rådgivningen. Så fråga jag att är det inte rekommenderat med det där 6 månader då mera. O det är det så förstår inte varför dom håller på med det hela tiden då att man då sku börja redan. Vi har nu beslutit att börja vid fem månader då de inte blir så full fart då o börja med allt när då krävs ju barnet redan mera på en gång.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja ha också fundera på 5 mån, men då får ja nog börja äta bättre tror att den annars ont räcker... Om man börjar dö borde man ju hinna me att trappa opp så han sen får i sej lite mer :)

      Radera