tisdag 31 december 2013

haloo!

Vi är vid liv, dehär resande ger bara inte riktigt nån tid till att sätta sej ner och blogga. Nu sover iallafall herrn I VAGNEN, UTE, ENSAM vilket är ett litet mirakel, samma sak hände på julafton så vi gör framsteg :)

Vi har hunnit med riktigt passligt mycket under denhär veckan, träffat släkt och vänner, gått på stan på julrea och firat jul. Ikväll är det ennu nyårsfirande, vi och 2 andra familjer som firar tillsammans ett barnvänligt nyår med gott att äta och lite raketer, ska bli riktigt roligt, lite annat från några nyår tillbax :P fast förra nyåre var ju lugnt det också och nyåret före det var Marcus sjuk så då var vi bara hemma.. sen imorgon skall iallafall jag och Charlie gå en lite längre promenad och sen ska vi nog en sväng till Marcus mamma ennu, sen ska allting packas i bilen och på torsdag morgonnatt iväg hem, ska nog bli skönt att komma hem till kissorna och egna soffan, sängen och allt! Borta bra men hemma bäst :)

Nu har vi dessutom fått skaffat nya datan så kanske jag börjar få lite bilder till bloggen, bara jag lär mej använda den först, dehär Windows 8 är ju lite annorlunda... datan känns iallafall bra, bekvämt med kosketusnäyttö när man är van med padden :) en hp pavilion touch smart blev det, undrar vem som döper en dator till pavilion, är det inte papa virusets riktiga namn eller är det kanske papilion, nånting i den stilen, iallafall kopplar man det till papa?

Stal en bild från sandras blogg tills jag får in någo bilder på datan. Charlie på julafton, ska nog göra ett skillt inlägg ennu om julafton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar