onsdag 9 juli 2014

MUMS

Nu i värmen har det blivit att smaka på lite nya smaker och nånting lite halvförbjudet, nämligen isglass, nå så farlit kan de väl int vara. :)

MUMS!

mamma bara liiite till snääälla!

Mmmmm!

Jordbubb och buskblåbär har han också fått smaka och oij vad gott! Jag vet att man ska vara försiktig med jordgubbar och han har bara fått en i gången men tycks inte ha ärvt mina och marcus allergigener, härtills har han inte reagerat på nånting, buskblåbären blockade han i sej ett efter ett, säkert en dl åt han så gott var det! :)

Ikväll hade vi besök av mamma, pappa och filip, grillade, åt och bara var ute på gården, idag har jag för första gången känt gården som hemtrevlig, tänka att det tagit 2 1/2 sommar före jag känt mej hemma på gården! Vi flyttade iallafall bordet och stolarna från den trånga terassen till framsidan där det var skugga, charlies simbassäng hade vi fyllt tidigare idag och filt i gräset som vi lekte på på dagen, det kändes iallafall som vår egen gård nu, kanske föratt vi hela tiden gör små förändringar som gör det till vårt föratt vi tagit det beslutet, tar bort nån buske eller flyttar på nånting, känslan att vi alla är lediga och som en familj känns ju såklart också som hemma och gör säkert mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar