fredag 4 juli 2014

kalas

1års kalaset närmar sej och jag är i full fart med kakplanering. Den ska spegla Charlie självklart och vad speglar honom bättre än djur? Alltså ska det bli nån slags bondgårdskaka, tyckte denhär var jättefin så nånting åt det hållet får det nog bli. Får väl i god tid före börja med figurerna så det inte blir stress med det. Inuti ska det nog bli chokladbotten men annars ganska traditionellt prinsesstårtsfyllning. Roligt värre att planera sånhänt, sen får man hoppas att det blir så bra som man planerar också.

2 kommentarer:

  1. Alltså ja tycker de är helt underbart att läsa din blogg, kom ihåg att du skriver och sökte på google o nu har ja suttit o läst här hur länge som helst!
    Vad fint ni verkar ha de, ja e jätte glad för er alla.
    Ja tycker ni e ett bra exempel på det att man får dig ett sådant liv som man går inför att bygga. Visst finns de små motgångar ( dom när gullet får tänder o ingen får sova om nätterna ) men i de stora hela verkar de som om ni lever er dröm där borta!
    Puss.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Kiva att du tycker om att läsa! :) de e nog precis så de e, vi ha byggt oss ett liv vi trivs i å har de lugnt å bra å "problemen" e no int större än sömnbrist ;)

      Radera