måndag 20 maj 2013

Julafton

Idag är det nöstan som julafton, fick nämligen hem mammalådan! Hade ju sett på kelas sida vad den innehåller men det är ju alltid en annan sak att känna å titta i verkligheten. Är jätte glad över att den innehåller mycket färger och roliga figurer och kläderna ser faktist bättre ut i verkligheten än på hemsidan, dessutom är det mycket användbara grejer. Tyvärr är ju allt i enorma storlekar som t.ex. Vinterkläderna kommer vara passliga nästa sommar nångång, men lillusen får vel bara drunkna i sin stora haalare i vinter, den är ju mäst bara som ett litet paket i vagnen så kanske det inte gör så mycke :) fint iallafall att man får ett sånhänt paket, det är inte alla länder som har det så bra :)

6 kommentarer:

  1. Det e bra att den e lite för stor. Det e ju luften som gör det varmt å skönt ;). Det ska va lager på lager.
    /Sarah

    SvaraRadera
    Svar
    1. Joo bättre att den e för stor än för liten, å lillusen behöver ju endå int springa runt i den utan ligger bara å myser så de blir no bra :)

      Radera
  2. Jag väntar ännu på vår julafton. Hoppas den kommer i nästa vecka då vi har bil. Annars blir det lite svårare o få hem den från posten. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dom har i förråd här i eckerö så ja sku egentligen ha fått den ren förra veckan direkt efter att ja fått pappre men dom hadd just gett ut den sista, men ja hadd ju tur som fick årets nu då me igelkottsovsäcken :) för dom hadd ennu kvar av förra årets dan före ja va å hämta ut min :p

      Radera
  3. De e kiva att rota igenom den och mysa me allt. Men ja igen tyckte int riktit om lådan sku hellre tagit förra årets ;)Dessutom är alla kläder mycke större än förr i tiden (slute på 90-talet), ha int använt ännu någo byxor eftersom dom motsvarar säkert 70-80 alla sparkbyxor. Har använt kläder från mycket äldre förpackningar som ja rotat hos mamma, man använder ju sällan babuga sparkisar åt allt för gamla barn, så kan vara att de blir oanvänt. Men de ju smaksak :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så sant.. Marcus sa om någo där när vi rota igenom den att dedär sku ju ja få på mej :D jette stort allt...

      Radera