onsdag 17 april 2013

Masu v. 20

Är nu i vecka 20, sådär ungefär, va ja tror, e lite råddig i veckorna efter att det ändrades men skall fråga på tisdag på rådgivningen var vi riktigt är exakt. Men här e iallafall en masu bild, tycker själv att den stannat men mrcus sa idag att den börjar bli riktigt stor, har nu gått upp 2 kg, lär vel vara ganska okey.

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. Den gör ju de :) halva tiden redan över :)

      Radera
  2. Oj va söt mage! Tycker din mage ser större ut än va min, det kan ju vara att den växer lite till annat håll också, så synns det på annat sätt.

    Vad det kommer till rörelsen, så läste då tidigare att det kan bra fara till vecka 22 eller sånt före man känner rörelsen med första barnet. Själv hade jag nu före rådgivningen sån känsla att det tystnade betydligt i magen o nu känns det lite svagare rörelsen här o där. Det kan vara att babyn var en tid med fötterna på sånt ställe att när den sparkade känndes dom bara hårdare. O nu har den kanske då hittat en ny plats. Jag har moderkakan på framsidan o det kan bra orsaka att dom inte känns hela tiden så bra. Min kompis hade både moderkakan på framsidan o livmodern ganska bak så det tog för henne länge att känna rörelsen med hennes andra barn också.

    Det var roligt o höra hjärtslagen i går i rådgivningen när de var väldigt mycket hårdare än en monad sen. Fick nästan sjukt i öronen när det lät som en häst sku ha hoppat inne i rummet. :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den ha denhär veckan blivi större, ha ja fått höra, å nu när ja sir på bilder stämmer de ju no :) å barnmorskan sa också förra gången att nu kommer de att börja synnas ordentlit :) ja ha å fundera på dedär att de måst ju vara stor skilna på hur beebisen ligger inne i magen å om ja int har helt fel tycker ja hon sa att ja har moderkakan fram också, ja hadd den på ett ovanlit ställe sa hon.. Måst fråga nästa gång var den rikit sitter :D de e så rolit att höra på hjärtljuden, tycker nästan att de e mer lugnande än att si den, då hör man lixom dedär live :)

      Radera