måndag 8 april 2013

:)

Nu är oron borta, var idag på akupunktur, när hon fråga hur jag mått börja jag bara gråta och sa att jag känner mej så orolig, så hon var snäll och tog ett hjärtljud och vi fick höra att den lilla hade starka bra hjärtljud och rörde sej så det rasslade aldeles förskräckligt. Nu kan jag alltså vara lugn och behöver inte vara så nervös före ultrat imorgon :)

4 kommentarer:

  1. Va bra :) de känns säkert tryggare sen när magen e påriktit större o de märks o känns mera :) berätta sen vilket kön ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. joo, nu när man int på de vise får någo täcken på att den faktist e vi liv känns de jätte osäkert... men nu känns de ju lugnt igen så :) vi får hoppas att dom sir va de e :)

      Radera
  2. Vad bra att du fick oron bort! Jag vet hur det känns. Får vänta med min oro till torsdagen. Jag vet nog att babyn rör på sig, när den gör det alltid nu o då. Men har börjat o oroa mig att babyn har växt bra o att allt är så som det borde. Kanske det är då den följande saken de här härliga hormonerna får i gång. Funderar bara hur jag kommer o klara den här andra halvan när slipper faktiskt inte mera o se på honom/henne efter den här ultran. Hjärtljud så klart får man höra i rådgivningen. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. joo usch... men sen när den växer mer kan dom vel lite känna å å börjar mäta magen å så, men oij va man endå kan vara oroli... men får man nu rikit någo panikutbrott kanske man får ett extra ultra, men hoppas de nu int går så långt... men kanske de bara e någo me denhär månaden, att de går över sen :)

      Radera