onsdag 24 augusti 2016

Mellanmål/moronmål/kvällsmål

Har jag ren tipsat om bananungspannkaka? Alla pratar om bananplättar och visst gör jag dom också ibland men dedär stekande är bara så jobbigt så då är dehär mycky smidigare!


Mängderna är inte så noga, brukar kasta i vad jag har men senast blev det:
5 ägg
2 bananer
Nån matsked havregryn

Allt i mixern och i en form smord med cocosfett, in i ugnen på typ 200 grader tills ytan fått lite färg (20min?) och så äta med grädde smaksatt med vaniljpulver (föstår mej int på vaniljsocker, vaniljpulvre ger ju mycky mer och bättre smak) och bär, mums!

Denhär satsen räckte bra till vår familj, då äter marcus som sådär 3 pers :D

Harmar så att alissa int kan äta ägg, ja vet ju att hon så sku tycka om dehär bl.a. Men kanske allergin snart växer bort, borde väl prova lite försiktigt men de känns så skrämmande att prova...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar