söndag 7 augusti 2016

Brandkårsdans

Varge år årdnar eckerö fbk dans, förra året var första gången vi gick och i år var marcus länge påväg medan jag inte hade nån lust, tislut kom endå listen och vi for iår också :)

Brukar ofta känna mej lite överpyntad så nu blev det ganska vardagliga kläder och så satsat lite extra på håret, helt bara farkkun och tröjan blev det men kände mej presic passligt uppklädd, håret var jag dessutom jättenöjd med!
Också alissa fick nån slags fransk fläta, att höra den fick ta sådär fem sekunder därför blev den lite rolig men men :D

När vi kom tog vi en dricka påmann och så for barnen runt, trubaduren spelade och det var ganska folktomt ennu.

När de börja skymma fick alissa börja sova i vagnen och det började fyllas på med folk.

Dans va de ju så dansas sku de, charlie älskar att dansa, dehär med en hockeylarrier får vi nog glömma, de blir dansare av pojke! Han försökte sej på spagathopp med piruett och alla möjliga snygga moves :D han var populär på dansgolvet kan man seja men det vara bara mamma som dög som danspartner ;)

Såhär när barnen är med blir man ju lixom lite utanför, lite därför jag först int hadd lust att gå fast det ju nog endå är roligt, lite prata vi med bekanta men idest inte sitta så mycky i tälten där folk dricker och röker, känns int så bra så hellre sto vi vid danslavan hela kvällen och tittade hur charlie hade roligt :)

Klo. 23.15 var det fyrverkeri, joho pyro visade upp ett jättefint fyrverkeri, hade absolut inga höga förväntningar men det var faktist fint! Av dom finare man sett :) charlie som inte tycker om höga ljud tyckte int om raketerna, dom var fina men hade så hårt ljud så han blev rädd sa han, fler raketer tänker han då int si :D får väl ta med hörselskydd nästa gång :) 
Efter raketerna åkta vi hem, trötta men nöjda över kvällen  och nattningen gick på rekordfart, typ två minuter per barn :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar