fredag 5 augusti 2016

Höst i luften

Augusti är här och det börjar kännas som höst i luften, förra åter kom sommarvärmen först dagen som alissa föddes så säkert har vi ennu många sommardagar kvar men själv tycker jag om höst och sensommarluften, den är friskare och känns så ren så jag njuter.

Vi har skördat morätter och hänger int med i räkningen över hur många charlie äter till dagen, han går ut, drar upp en, putsar av den lite och så slinker den ner :p alissa tycker också om att gnaga men med två små tänder är det inte så lätt.

Tisdag kväll plockade vi vinbär och hallon, hallonen är redan i magarna men vinbären fick fara i frysen och vänta på vinterns smoothien.


Igår var vi hela familjen i blåbärsskogen, sku ha kunna stanna hur länge som hälst men med små hjälpredor fick vi vara nöjda efter ca.3 liter och fara hem, charlie sku nog ha kunna vara där hur länge som hälst då han stortrivs i skogen men lillfröken som sov i vagnen och sen vaknade och inte riktigt kan röra sej i skogen ennu tyckte väl inte det var så roligt. Ska nog fara pånytt nån kväll eller dag och försöka få ihop lite mer.

Charlie har blivit en klätterapa, funderar på att köpa eller önska klättervägg åt honom till julklapp, om alla ger ett steg blir det ju en del ;p de sku han nog tycka så om :)

Morkkarnissana <3


Trivs så bra hemma, är en riktig hemmamänska, njuter och slappnar av men visst har vi ju valt ett lugnt och harmoniskt ställe att bo på också :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar