fredag 12 augusti 2016

lillasyster kanin fyller 1år

För exakt ett år sen förde marcus mej till bb för förberedelser och för att vänta på morgonen då vi äntligen skulle få träffa den lilla filuren där inne, en filur vi gissade var en flicka men inte ens det visste vi om den lilla som fanns där inne. När vi sen äntligen fick träffa vår lilla flicka var hon endå allt annat än jag hade kunnat tänka mej, jag trodde nog att de sku titta ut en till liten charlie men så va de en helt egen filur, låter ju konstit såhär efteråt men pånågosätt ble de en liten chock att hon inte alls liknade charlie som nyfödd, jättesöt var hon ju iallafall och sötare blir hon för varge dag.

Nu har hon vuxit till en bestämd, glad, busig liten tös med glimten i ögat som alltid först lite vill titta över axeln före hon kan ge sitt förtroende till nån obekant. Verkligen en liten buse, på samma gång som hon vill göra allt lika som storabror har hon sin egen vilja och hittar på egna bus, idag t.ex. rådda hon i charlies pussel och när jag inte lät henne göra det satt hon sej i hans famn :D Hennes stjärntäcken är leijon och jaa, de e hon verkligen! Hon är väldigt gullig och snäll när de går enligt hennes vilja men när hon vill tvärtom blir de skrik, int någo gråt skrik utan mer just som ett leijon :D Sen glömmer hon allt lika snabbt.
Hon tar gärna kontakt med andra barn och är social, vill vara där alla andra är och charmar gärna stora som små, i köer t.ex. tar de int länge så ha hon hitta nån att grimasera med eller så hör man bakifrån "oij va söt".

Nu har det börjat komma lite ord också, mamma, pappa, namnam (mat, gott) och gonatt är en vinkning (sejer man nati nati vinkar hon, idag gäspa hon och så när ja fråga om hon är trött vinka hon). Man märker nog att hon börjar förstå mycky också. Sejer man nej nickar hon och gör endå :D blir de sen påriktigt nej blir hon sårad för 10 skeunder och fortsätter sen med annat.

Vi har nog fått den sötaste, härligaste, finaste lilla flicka man bara kan få <3

en av mina favoritbilder på lissusen <3 hon sir så trygg och avslappnad ut 2,5 dygn gammal just då vi kommit hem.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar