onsdag 27 april 2016

Pastasallad

På lördag vari vi på bastukväll på andra sidan staketet, vi brukar äta sen middag och bada, avslappnat och skönt och charlie njuter till fullt! Denhär gången hade han med sin bastuhatt som tislut var så blöt att det bara rann vatten från den och när han redan var klar sku han pånytt så han basta i två omgångar :D grannarna har blivit en viktig del av charlies liv och det känns bra, flera trygga vuxna i barnens liv är super!

Iallafall, gjorde en pastasallad med, denhär gången med kikärtpasta, den pastan är faktist jättegod! Lite dyrare än vanlig förståss men godare och mycky nyttigare. Förutom det hade jag broiler kryddat med curry, chili och vad jag nu satt i, oliver, soltorkade tomater och olja från dom, pesto, tomat, gurka, ärtskott och på sidan om hade vi ennu feta som gav lite extra salta till den annars milda salladen.

Riktigt i min smak blev den och charlie åt också nöjt och sa att mamma dehär är nog min favorit, vilket han sejer ofta då han tycker om maten lite extra. Snygg blev den ju dessutom!

På söndag ville grannarna ennu ta med charlie till stan så då var dom på lite äventyr och vi fick lite avlastning :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar