måndag 4 april 2016

Leksaker

I vår tid när alla har det så bra som vi har det och det finns så mycky loppisar som man får köpt leksaker för struntsummor så samlas det ju såna mängder känns de som, mängder som barnen int ens kan hinna leka med, tyvärr. Och endå köper man bara mera...
Vi är inget undantag, leksakerna har snart tagi över huse känns de som! Väntar bara på att få städa bort babyleksakerna och sku väl nog egentligen kunna göra de också för lillusen vill ju hänga med storabror i hans lekar.

När ja ser vad charlie leker med är de ju endå domdär "stora" sakerna som är mäst pop, duplona, köket, sandlådan, mopon och nu mer och mer också spel av olika slag. Vaför ska vi då ha alla domdär små sakena som int hör nånstans å skräpa i lådor som ingen egentligen vet vad som innehåller, har försökt rensa bort onödigheter nog.. 

Me första barne är man ju så ivrig och vill köpa allt av alla sorter men nu med andra så för det första finns det ju så mycky från förut men man märker också att de behövs int så mycky. En låda med klossar kommer man lixom långt på. Åt alissa har vi heller int köpt typ någo, stackarn för charlie är ju medveten om att det är hans leksaker och då bestämmer han vem som leker med vad.

Ska iallafall nu försöka att då de ska köpas nånting köpa nyttiga saker, som bygger på sånt som redan finns. Nu blir de lite i listform mäst för min egen skull...

- Duplona t.ex. Känns det som att det inte kan finnas för mycky av, charlie älskar att bygga stora hus och tåg och allt vad han nu hittar på. 

- Nu hadd mamma och pappa hitta 2 kassar brios tågbanor jättebilligt också och det får nog också bli en sak som man bra kan önska sej en till del av då de ska önskas någo.

- Dockhuset fick dom ju till julklapp massor till men fick lägga undan de tills vidare, blev ingen vettig lek ennu och alla delar låg bara runt. 

- Little people bondfården har charlie några delar och djur till och den tycker han om. 

- Och köket förståss, att koka mat åt mamma och pappa. 

- Jaa och så småbilarna med parkeringshuset.

- Sandlådan med dess leksaker. 

Det är nog favoriterna här hemma just ju, ganska många blev de ju...

Beställde just med libero poeng domhär duplona, när de nu för en gångs skull fanns någo lite roligare att beställa me poengen, borde skrapa ihop ennu 550p för att få de andra settet :p bra att spara typ till födelsedagarna så behöver man int köpa med riktigt pengar :) annars har jag funderat på att lissa sku få en mollamaija till 1års present, men var köper man en sån? Nu är det ju några månader kvar dit men men :D



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar