söndag 6 december 2015

veckoslut

Lördagen började trött med soffmys och duplobyggande.

 På kvällen var de dags för överrasknings 40års fest, helt otroligt hur hon inte anat nånting! Julbord och ett band från pargas som spelade riktigt bra musik och några sång och dansuppträdanden stod på programmet.
Denhär gången fick marcus vara bil och barnansvarig och åkte hem när charlie börja se trött ut.

Charlie var bland dom första på dansgolvet, pratade hela dagen om att dansa och när bandet började spela var han direkt i farten! Skötte sej så bra att jag var riktit stolt, som fisken i vattne å skratta å skratta hela kvällen, en rikti festpojke! :)

Jättebra bild? Så sent blev det inte för mej heller och ett tiden åkte jag hem, i limosin! :D Int så illa! Limosinen var hyrd för kvällen och födelsedagsbarnets son körde runt på folk som skulle till och från festen samt på bandet.

Idag var det storhandla på shemat och så hade marcus match. Vi har kommit till denhär åldern nu, han sku absolut ha alissas rosett i håret, jag försökte distrahera honom med tomteluva men då sku han ha fast den i den, nå de e ju int så farlit :)

Middagen behövde vi int tänka på alls då vi fick matbud med kalasrester :) skönt!

Tänkte ha filmkväll ikväll och charlie fick för första gången välja några löskarkkin åt sej, första och sista gången på en tid... kvällen sluta i skrik och övervarv... nästa gång får han bara morötter! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar