lördag 19 december 2015

Julkänsla

Såsmåningom börjar julkänslan infinna sej, fast dagarna är fullspäckade med program finns de ett såndänt lugn och harmoni i allt (oftast), kanske för att allt är planerat och under kontroll? Igår hade vi ju jumppa, sen kom famo till oss och vi planerade julmaten och efter det iväg på hpckeylagets julfest, en bastu var bokad så vi bada bastu, prata om lite allt, en del hade med sej lite ansiktsmasker och sånt och efter badandet for vi till indigo och satt där också och bara prata och hade det trevligt. I januari börjar jag spela igen, då är det 5 mån sen snittet, egentligen ska man väl ta det lite lugnt i 6 mån men jag är endå så osäker på skrinskorna så fallen blir int så kraftiga och man tar ju i så jämnt med hela kroppen så de ska nog gå bra! De var riktigt roligt att lära känna många lite bättre, ett riktigt roligt blandat gäng har vi! Läkarn som förlöste charlie är ju också med i laget och det känns ju lite roligt, vi prata om det under kvällen också, tydligen finns de flera i laget som haft henne att plocka ut sina babysar :D Måst vara ett speciellt yrke nog speciellt på denhär ön som det ofta bara finns dedär ena alternativet, blir de akut är de bara att göra sitt jobb fast det skulle vara nån hur nära som hälst.

Idag städas det och tog lixom en liten paus från det nu. Ikväll har marcus match och efter det kommer Alissas guföräldrar hit för lite julmys, jag ska fixa en chili con carne på högrev med mörk choklad (låter så jätte gott) som jag nog i god tid måste lägga och puttra då den behöver några timmar och dom hämtar förrätt och efterrätt så det blir riktigt lyxmiddag! (hoppas charlie och alissa går med på att sova i tid så vi får äta i lugn och ro) :)

Imorgon ska det sista till jul handlas och så funderar vi på att åka på friåkning så charlie äntligen sku få prova sina skrinskor! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar