tisdag 15 december 2015

lunch

Först kändes dehär med lunch lite jobbit, orka lixom laga mat två gånger till dagen om de int blivi kvar från middan och marcus int tagi den maten me på jobb! Såsmåningom lär jag mej iallafall, man behöver inte stå vid spisen 1/2 timme. Oftast slänger ja ihop en sallad, sallad, gurka, tomat, blomkål, paprika är väl oftast dendär grunden, på ett ägg, lite påläggsskinka, tonfisk, grynost, avocado, va som ja nu råkar hitta i skåpen till så ja får tillagt proteiner och gärna också lite kolhydrater och bra fett. En anan favorit är havregrynsgröt, bär och kokt ägg.
Har nog ennu mycky att lära mej med maten och en sak är att få mej att förstå att äter jag alla mellanmål som jag ska orkar jag inte äta så stora huvudmål, svårt att komma ihåg och idag igen efter lunch blev jag alldeles för mätt så jag blev riktit trött.

Idag har det varit en äggdag, jag som länge hyllat ägg, dom innehåller ju allt man behöver! Härtills idag har jag ätit 6st ägg... Dagens lunch iallafall: äggröra på 3 ägg, knackorv med 90% kött (nånting vi typ alltid har i kylskåpet, det bästa? knappast men så enkelt och sjunker alltid ner för oss alla), lite grynost och sallad. Också en ganska typisk lunch då jag är hemma.


Nån som har andra tips på enkla snabba luncher?

2 kommentarer:

  1. squach, morötter, o andra grönsaker som går att steka, allt i pannan bara :D o så nån ost som smälter om man vill ha de lite krämigt :p

    SvaraRadera
    Svar
    1. de brukar ja faktist å laga, squach, champigoner, tomat, paprika, blomkål :) brukar sätta tomaten för att få de lite krämit å saftit :) å örtsalt på!

      Radera