fredag 20 mars 2015

Charlies rum

Tänkte visa lite från Charlies rum nu! Sådär jättemassor finns där ju int då vi oftast endå leker nere men han har sina bilar där så nu har han lärt sej att stå vid porten ochseja opp opp så vet man att nu är det småbilar som gäller, favoriten, marcus gamla småbilar, lite krockskadade och med flagnad färg men vad gör det!

När jag tänker barnrum ska det vara starka glada färger, en plats för lek och ingenting ömtåligt, så barnet faktist får pyssla på och leka där. Nån desstomera huvufärg har vi alltså inte, mer att färgerna ska gå ihop till nyansen.

Igår kom marcus hem med en ny säng åt Charlie, tänkte att nej nu måst vi börja sätta fart och hittade en jättefin riktigt gammal växa säng, bottnet är i helträ (lixom resten av sängen) så man kan bra ligga och natta honom där kanterna är också tillräckligt höga så han inte rullar ur sängen, så den ska flyttas till hans rum bara han nu vant sej vid den, tills dess får han sova i vårt sovrum.

Bilämbare han fick av oss till ettårsdagen tycker han om att plocka bilar ut och in ifrån.

I ena knuten har han ett litet bord och stolar, stolarna har varit super, dom är gjorda så att dom inte kippar så fast han står och klättrar på dem går det bra.

Andra hörnet har han säng och en såndän förvaringsgerj från ikea, när han får sin stora säng hit ska vi skruva upp hans nattlampa också.

Golvet hittade vi ju under plastmattan, först tänkte jag att det måste målas men så illa var det ju inte, det duger bra!

I taket hänger en sjörövarlampa, hittad på loppis.


Denhär bordsknuten tycker han om, att själv kunna tända lampan och pyssla vid bordet ser ut att vara roligt!

Bank bank!

I sommar ska jag jaga fler kappsäckar att ha under sängen som förvaring, tycker dom är lekfulla fast dom inte är på det viset bansliga.

Nya sängen, min första tanke var att måla den, men när den kom hem så är den ju faktist i riktigt bra skick, det får ju synnas att den är gammal då den npg är säkert lika gammalt som vårt hus, nallarna är väl inte så snygga men charlie tycker om dom och det är ju faktist hans säng.

I andra sidan av rummat har vi just nu bara ett klädskåp, ett tråkit sånt, så det är inte så mycket att se faktist men kan väl visa sen igen bara vi fått nånting där, nån slags bokhylla och byrå och en tavla som redan finns färdigt ska upp där iallafall, men no panik!

Är iallafall nöjd med rummet och charlie trivs vilket är huvusaken! Tapeten tyckte jag faktist blev jättebra och passligt sådär med bara en del av rummet då den är ganska stark.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar