måndag 9 mars 2015

Tänkte berätta lite om vår dejtkväll. Vi bestämde oss alltså för att passa på att gå ut och äta riktigt fint när vi nu en gång hade chansen, för oss som inte så ofta har chansen gäller det att passa på direkt som den kommer, dendär par tiden som är så viktig! Fast man är hur kär är det lätt att man glömmer bort den andra lite i allt vardasståhej, men mycket behövs inte för att få glöden till eld igen.

Jag gick igenom alla ålands restaorangers menyer och velade hit och dit över vad som nu är absolut bäst, marvus konstaterade att jag vet nog vad han tycker om så valet blev ganska långt mitt. Indigos ala carte blev det iallafall. Några bilder togs inte, är vi och äter fint tas de inga bilder, de känns så opassande för mej men nu kommer jag väl ennu till det stadiet också.. Iallafall, för mej blev det moules marinieres till förrätt alltså blåmusslor i en vitvins och hummersås med aioli och franskisar, sååå gott, sku ha kunna äta bara det och mycky av det! För marcus blev det toast pelle jansson ( om den nu hette så) som bestod av rostat surdegsbröd, oxcarpaccio, äggula, rom, lök den såg iallafall super god ut! Jag är en såndän förrättsmänniska som skulle kunna äta 5 förrätter och ingen huvudrätt om jag riktigt skulle göra som jag vill. Tii huvudrätt tog vi båda grillad oxfilee med rödvinssky, vitlökssmör och rotsaks och chevre gratäng. Gott det också och perfekt stekt och mört kött. Tii efterrätt blev det en bakelse som hette nånting? som var en chokladkaka underst sen hallonglass, så salmiaksglass och utanpå fransk maräng och bär, gott! Måste ju endå seja att en god middag är ju inte så god som den skulle kunna vara när man sitter där med samma alkoholfria öl till varge rätt, sku jag bara ha fått ens ett glas gott vitt och sen ett rött så sku de ha vari perfekt! Men bra var det ju såhär också! Riktigt trevligt hade vi iallafall och mätta och glada for vi hem, nu bara längtar jag till nästa gång vi får chansen att gå ut bara vi!

Måst nångong prova laga musslorna hemma, sku jag bara ha fler som sku äta sånt.. Får väl passa på nån kväll jag är ensam hemma eller nånting :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar