måndag 23 mars 2015

rådgivning

Idag var vi till rådgivningen igen, det känns lixom lite onödigt ennu också, eller int nu onödigt väl men inga frågor har ja.. Att lyssna på hjärtljuden är ju förståss alltid roligt!

Beebins hjärtljud var fina, en aning snabbare än charlies konstaterade vi, charlie hade "flickhjärtljud". Så helt tydligt kan man inte bestämma kön beroende av hjärtljuden! :P Magen mätte hon för första gången nu, tydligen mäts den annorlunda på fastlandet och här så det blir olika mått, vi pratade lite om vad allt som är annorlunda och kom fram till att det nog är mycky, här är det ju mer personligt, man har sin "egen" rådgivningstant/barnmorska och "egen" läkare som man lär känna och kan känna sej trygg med.  tycker det är jättebra, sen igen sa hon att man på fastlande har mer utväcklat biten av att prata om stödnät och att pappan skall vara delaktig om jag förstod rätt. Tidena för ultran t.ex. är också olika då vi har möjlighet att åka på kubben till åbo och måste då ha första ultrat tidigare. Nåja, magen kändes iallafall bra och hon visade var beebin låg, int visst ja nu att man nu "redan" kan känna riktigt var på ställe den ligger, just då låg den på höger sida och visst kände ju jag också en hård klump där.

Mina värden var också bra, har ju fått börja äta obsidan så hb hade jag fått upp till 120, märker att jag mår mycky bättre när jag äter dom så det är nog bara att äta. Blodtrycket var 100/55 så det var ju också som vanligt, lågt. rörelser fyllde hon i +, är inte säker, men tror att jag känner, men vet inte om jag inbillar mej, om det är tarmrörelser eller om det faktist är babyn.

Sådär annars mår jag faktist jättebra just nu, visst är jag trött och har lite ont i ryggen en dag och lite i höften en annan och en tredje mår jag lite illa men ingentng värre, krämpor man som ickegravid också kan ha.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar