torsdag 19 november 2015

hemmadag

Idag sku charlie egentligen haft dagis men när klockan ringde och jag ser båda barnen sova djupt tänkte jag bara att nääää stängde av klockan och vaknade lite över 9 av att Charlie vaknade. Fick ringa till dagis och seja att vi tar nog veckoslut lite tidigare och kommer igen på måndag. Alissa var också riktigt trött och med lite mat och blöjbyte emellan sov hon till 12 så jag och charlie har byggt lego i pyamas enda till lunch! Mysigt! :)

Vi byggde ett slott! :)

Och mycky mer!

Riddarna fick välling... Så roligt när lekarna börjar ha en handling också! Man har rikit svårt att hålla sej för skratt ibland när de blir rikit tokit! :D

Va händer sen då? För tillfället sover båda småttingarna och sen måst vi nog orka klä på oss och fara ut lite, imorgon blir de jumppa på förmiddagen för oss alla 3 och sen borde de väl städas inför veckoslute, på lördag har marcus både match och bastukväll med hockeygänge så vet int rikit va vi resten ska hitta på, sku villa ti simhallen men de går int rikit att vara själv me dom båda.. På söndag ska barnen till grannarna så jag och marcus får hitta på någo som vi int ennu rikit vet va, kanske handla julklappar eller gå en promenad eller si en film hemma eller på bio, vi får väl si va vi har lust me :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar